0707436545 info@hudplus.se

HUDANALYS

Vad kan du göra för din hud?
Vi ger dig råd och tips hur du kan sköta om din hud på bästa sätt.

I varje ansiktsbehandling ingår en hudanalys. Vi ger dig råd och tips om hur du kan sköta din hud på bästa sätt.
Regelbundna behandlingar får din hud att må bra.

Ansiktsbehandling 90 min
BehandlingPris kr
Rengöring peeling portömning plockning bryn aha syra ansiktsmassage mask seum kräm1045
Ansiktsbehandling 90 min inklusive Dr Dennis Gross kemiska peeling1245
Ansiktsbehandling 75 min
BehandlingPris kr
Rengöring peeling portömning plockning bryn aha syra mask lätt nackmassage serum kräm895
Ansiktsbehandling 75 min inklusive Dr Dennis Gross kemiska peeling1095
Ansiktsmassage 60 min
BehandlingPris kr
Rengöring peeling ansiktsmassage mask serum kräm795
Ansiktsrengöring 60 min
BehandlingPris kr
Rengöring peeling portömning aha syra mask serum kräm795
AHA behandling 30 min
BehandlingPris kr
Rengöring aha mask595

IS CLINICAL ansiktsbehandlingar

Vårt sortiment från iS CLINICAL omfattar exklusiva och lyxiga ansiktsbehandlingar för professionell användning.

Fire & Ice
BehandlingPris kr
Denna intensiva kliniska ansiktsbehandlingen har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Grundstenen i denna fantastiska behandling är en kombination av två terapeutiska masker. Förutom maskerna används en unik kombination av serum och krämer, och kombinerat kommer denna fantastiska ansiktsbehandling att väcka dina sinnen till liv med en doft av bl.a. varm kanel och fräsch, svalkande pepparmynta. Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.895
3 st i kur med ca 2 veckors mellanrum2 495
6 st i kur4495
Fire & Ice Extended (inkl.por rengöring alt.massage efter hudens behov) 75 min1295
Foaming Enzyme Treatment 60 min
BehandlingPris kr

En härlig ISCLINICAL behandling med direkt synbart resultat.Huden boostas med fukt samtidigt som den djuprengörs och kombinationen av aha och enzymer får huden att kännas mer vital.

Denna kraftfulla men lindrande behandlingen kombinerar enzymer från papaya (papain) och ananas (bromelain) med en kraftfull glykolsyra. Denna professionella behandling skapar en exklusiv skummande aktivitet samtidigt som de bioaktiva ingredienserna exfolierar och djuprengör porerna, vilket leder till en slät, frisk och strålande hy.

895
Exfoliating Clear Skin Facial
BehandlingPris kr
Kraftfull, effektiv och rengörande ansiktsbehandling. Behandlingen har utformats för skonsam exfoliering av huden med scrub, samtidigt som den lugnar och återfuktar. Behandlingen är särskilt bra vid fet/oren/tilltäppt hud eller för andra former av problematisk hud.895
Ögonbehandling
BehandlingPris kr
Ögonbehandling200

ESSE PROBIOTISK BEHANDLINGAR

Framtidens hudvård.

Esse behandling 60 min
BehandlingPris kr
Denna probiotiska, djuprengörande och balanserande ansiktsbehandling innefattar rengöring, hudanalys, peeling,  portömning, brynplock, mask, serum och kräm.845
För extra intensiv effekt, kan du välja till en ampull med extremt verksamma ämnen:
1. Bright, uppljusande vid pigmenteringar.
2. Intensity, intensiv rynkreducering.
3. Clarifying, acnereducering.
4. Hydroboost, för torr och känslig hud.
5. Hyaluronic, extremt återfuktande på djupet.
+150
Esse behandling med ampull 60 min
BehandlingPris kr
Esse  ansiktsbehandling med en kraftfull Ampull för extra effekt. Välj mellan:995
-Hyaluronic Ampull
En kraftfull boost med höga nivåer lågmolekylär hyaluronsyra, för djupåterfuktning och plumping.
-Hydroboost Ampull
En riktigt lugnande fuktboost och återställare för känslig/reaktiv hud.

 

 

-Intensity Ampull
Uppstramande ”askungebegandling”, med naturens eget botox som på ett kraftfullt sätt låter ansiktsmuskulaturen slappna av. Perfekt inför fest!

 

 

-Clarifying Ampull
Kraftfull detox för oren/acnebenägen hud. För bäst effekt på acnebenägen hud, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

-Bright Ampull
Kraftfullt pigmentutjämnande serum för ojämn hudton. För bäst effekt på pigmenteringar, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk under det att salicylsyra lättar upp hudtonen med lätt exfoliering.

Esse behandling 30 min
BehandlingPris kr
Vill du veta vad Esse probiotiska produkter kan göra för just din hud?
Prova denna lilla Esse-behandling som innefattar rengöring, peeling, mask, serum och créme från Esse. Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.
595
Esse behandling med ampull 30 min
BehandlingPris kr

Peeling, ampull och kräm.

En  behandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt.

Perfekt innan festen.

595

Kurer ESSE

Esse behandling kur acne 4 ggr
BehandlingPris kr

Första behandlingen Esse behandling med ampull 60 min ,2-4 behandlingen Esse behandling med ampull 30 min. Det här är en kur som i kombination med aktiva ämnen skapar synnergieffekter som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till acne.

2495
Esse behandling kur pigment 4 ggr
BehandlingPris kr

Första behandlingen med ,2-4 behandling Esse behandling med  ampull.
-Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk under det att salicylsyra lättar upp hudtonen med lätt exfoliering.

2495
Probotic reset behandling kur 4 ggr
BehandlingPris kr

Denna kur på 4 ggr med  Probiotic Boost från Esse Probiotic Skincare är verkligen en nystart för precis alla som på kort och lång sikt vill balansera sin hud och sakta ner åldrandeprocessen!

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, Probiotic Boost och avslutande creme.

Probiotic Boost innehåller mer än 10 miljarder levande Probiotika per ml och kommer i en vattenbas. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora. Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen dramatiskt

Den tvådelade formulan består av en spruta med sterilt vatten och en flaska som innehåller levande Lactobacillus-bakterier. Detta i kombination med den mat (Prebiotikan) som Probiotikan behöver. Allt förpackat genom kväve.

Den Lactobacillus-art som vi har valt att använda i produkten skyddar huden genom konkurrensutsatt uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar hyaluronsyra som ger en kort- och långsiktig ökad återfuktandegrad i huden.

Probiotic Reset kur kan utföras en gång varje halvår och mellan kurerna rekommenderas självklart att Du använder Esse produkter för att upprätthålla den optimala mikrobiella balansen. Första behandlingen är 60 minuter lång och de nästkommande tre är 30 minuter.

3500

Dr Dennis Gross Behandlingar

DR DENNIS GROSS PEELING med c vitamin mask 60 min
BehandlingPris kr

En riktig de luxe-behandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat men som även verkar långsiktigt. Först behandlas huden med den patenterade Alpha Beta® Face Peel* Som verkar exfolierande och gör huden ren, klar, spänstig och jämn med en fantastisk lyster. Därefter appliceras en värmande inpackning med Hyaluronsyra och en c-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och ”plumpar” upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Huden blir mjuk, slät och följsam. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i kur i en serie om ca. 4-5 behandlingar beroende på hudtyp. Resultatet ackumuleras för varje behandling och blir lätt ”beroendeframkallande”!

1095

KUR minst 6 GGR

995
DR DENNIS GROSS PEELING 60 min
BehandlingPris kr

Huden behandlas med Alpha beta face peel.Exfolierande och gör huden ren,klar spänstig och jämn med en fantastisk lyster.

Behandlingen avslutas med härlig massage.

Minimerar linjer och rynkor
* Motverkar hyperpigmentering
* Verkar spänstgivande och ger synlig lyster
* Lindrar och motverkar acne och rosacea
* Stimulerar kollagenproduktionen
* Har porsammandragande effekt
* Återfuktar huden
* Reglerar talgproduktionen
* Jämnar ut hudtonen
* Passar även känslig hud

995

Kur minst 6 ggr

895 / beh
Alpha Beta ansiktspeel 30 min
BehandlingPris kr
Dr. Dennis Gross genombrottsbehandling. Huden blir ren, klar och spänstig samt strålar med en fantastisk lyster. Denna patenterade blandning av fem olika alpha-och betahydroxysyror verkar som en djupgående ”bredspektra” behandling. Passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka eller som kur 4-5 behandlingar.695